Γκερντ Μίλερ : Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ... : Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών.

Γκερντ Μίλερ : Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ... : Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών.. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας.

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη.

Στα ηλικία 75 ετών απεβίωσε ο Γκερντ Μίλερ
Στα ηλικία 75 ετών απεβίωσε ο Γκερντ Μίλερ from www.newscenter.gr
Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi.

Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου.

Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Ο γκερντ μίλερ, γεννημένος στις 3 νοεμβρίου 1945 στην πόλη νέρντιγκεν, έπασχε από άνοια από το 2008 και τα τελευταία πέντε χρόνια έζησε σε γηροκομείο. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi.

Γκερντ Μίλερ: Έφυγε από τη ζωή στα 75 του - Ποδόσφαιρο ...
Γκερντ Μίλερ: Έφυγε από τη ζωή στα 75 του - Ποδόσφαιρο ... from resources.sport-fm.gr
Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις.

Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ.

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.

16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ.

«Έφυγε» ο θρυλικός γκολτζής Γκερντ Μίλερ | Το Κουτί της ...
«Έφυγε» ο θρυλικός γκολτζής Γκερντ Μίλερ | Το Κουτί της ... from www.koutipandoras.gr
«ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου.

Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi.

Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά.